Juni 2022 - N° 27
In deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
Deze nieuwsbrief over het Buurtschap Nieuwemeer en de Buurtvereniging, wordt met enige regelmaat verstuurd. Abonnees ontvangen de nieuwsbrief per e-mail.

Aanvullende informatie, kunt u ook vinden op/via:

Twitter
Website
Contact

 

Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
Informatieavond Groen & Recreatie Nieuwe Meer / Her-besteding SMG gelden

Tijdens deze avond heeft de projectleider en Gebiedsmanager op politieke wijze gereageerd op vragen vanuit de zaal. Maar ook aangegeven dat bijna alle ideeën nog moeten worden onderzocht op mogelijkheid.

Naar aanleiding van deze avond heb ik een aantal vragen voorgelegd aan betrokkenen en het college van B&W. U kunt deze brief hier nalezen en een eventuele gemeentelijke (re)actie zal worden toegevoegd.

De reactie van de secretaris van de Buurtvereniging op mijn vraag hoe het zat met de grof berekende rente van 260.000 euro over de geparkeerde SMG gelden, Werd door hem ongevraagd beantwoordt, met "dat dit niet klopte en dat er juist kosten afgeschreven zouden moeten zijn voor beheer van de 1.08 Milj." dit deed bij mij de wenkbrauwen fronzen, maar BEDANKT !  gelukkig is hij geen penningmeester ! 

 
Ontwikkelingen HOV en vervanging Oude Haagseweg/viaduct
Er zijn wijzigingen inzake het vervangen van het plan Oude Haagseweg viaduct en het doortrekken naar HOV Knooppunt Noord.

Mocht u deze informatie niet ontvangen hebben dan kunt u deze hier nalezen.
 
Vliegtuigbom gevonden in de Ringvaart thv A9 viaducten
Veel van u zal het ontgaan zijn, maar het leek in eerste instantie best een beetje spannend.
 
 
Fietsroute door de lus A9 /A4
Ik krijg veel leuke reacties van gebruikers van het nieuwe fietspad, niet zelden nadat ik hen op de leuke route heb gewezen vanaf Veerpont Ome Piet, naar Badhoevedorp.
 
Bent u er nog niet bekend mee, dan zou ik zeker een keer een kijkje nemen, klik hier voor aanvullende informatie of neem een kijkje thv de entree van de Golfbaan. 
Info RIVM rapport Ultrafijnstof en impact voor omwonende Schiphol

22 Juni 2022 werd het RIVM rapport openbaar, er is nog al wat over te doen. Ik heb wat info verzameld wat ik kunt nalezen op mijn website.

klik hier voor dit bericht

 
Agenda :
  • 13 juli 2022 - Reanimatie training door EHBO vereniging Badhoevedorp in Rehoboth klik hier voor meer info en/of aanmelden/vragen via info@ehbobadhoevedorp.nl 
    .
  • 13 november 2022 - Dijkouverture olv Thomas Kwakernaat. Informatie volgt
Heeft u nog vragen ????
Stuur een mailtje naar;
info@nieuwemeer.info