December 2019 - N° 19
In deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
Deze nieuwsbrief over het Buurtschap Nieuwemeer en de Buurtvereniging, wordt met enige regelmaat verstuurd. Abonnees ontvangen de nieuwsbrief per e-mail.

Aanvullende informatie, kunt u ook vinden op/via:

Twitter
Website
Contact

 

Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
SBOH Nieuwsbrief december 2019
 
Beste nieuwsbrief abonnees,
Er is toch besloten nog voor het eind van dit jaar een Nieuwsbrief uit te brengen, hierin oa.; Cassatie Opstalzaak, Wijzigingen opstalbeleid per 1 januari 2018, Steigerzaken en Financien.
Klik hier om deze Nieuwsbrief te bekijken en/of uit te printen.
 
Fiets- /Voetveerpont "Ome Piet"
Met de intocht van Sinterklaas in Nieuwemeer is het vaarseizoen 2019 echt ten einde gekomen. Wij kunnen met alle vrijwilligers en sponsoren terugkijken op een geslaagd seizoen. Volgend jaar wordt het ons 10e Vaarseizoen, wij willen er iets speciaals van maken, dus hopelijk tot zien ½ april 2020.
 
Website http://nieuwemeer.info

Mogelijk heeft u het al begrepen, gehoord en/of gezien, maar het hoofdstuk van/voor de Buurtvereniging Nieuwemeer, is voor een groot deel verwijderd. Klik hier voor meer info

Uiteraard kunt u nog wel veel informatie en Nieuws terugvinden op deze vertrouwde site, o.a. ook het SBOH Nieuws  en zaken over o.a. de Nieuwemeerdijk en natuurlijk over Veerpont Ome Piet.

 
Fietsstraat Nieuwemeerdijk
Onder het hoofdstuk Her-inrichting Nieuwemeerdijk is een nieuw sub. hoofdstukje toegevoegd met informatie over de Fietsstraat en 50 km zone, dit mede naar aanleiding van de aandacht en schriftelijke vragen die de PvdA heeft gesteld aan de Gemeente raad. Kijk en verbaas u .........
 
Glasvezel Nieuwe Meer
Voor hen die geen nieuwsbrief (willen) ontvangen van Glasdraad, maar toch misschien wel graag, al is het maar een beetje op de hoogte willen blijven, heb ik een hoofdstukje op de homepage toegevoegd. Misschien handig om te weten wanneer ze de stoep gaan open breken en/of de aansluitingen gerealiseerd worden. Maar ook om te weten wanneer u een service provider moet/kan gaan kiezen etc.
klik hier  klik vervolgens op de button aan de rechterzijde.

 
Nwe Fietsroute naar Golfbaan, voor "ons" naar Badhoevedorp
Aan de oostzijde van Badhoevedorp komt in de lente van 2020 een fietspad vanaf de Dellaertlaan naar de Oude Haagse Weg bij de Nieuwe Meer. Hier sluit het fietspad aan op het regionale fietsnetwerk. Kijk voor meer info op de Gemeentelijke website, klik hier...

 
Snellere HOV tussen Schiphol & Amsterdam
Haarlemmermeer werkt samen met de provincie Noord-Holland en de Vervoerregio Amsterdam aan snelle, comfortabele en betrouwbare busverbindingen: Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV).
Dit en bovenstaand item, gaat ver strekkende gevolgen hebben voor Nieuwe Meer / Oude Haagseweg eo., maar dit heeft u in het vernieuwde BP al kunnen lezen. Klik hier voor de informatie over dit onderwerp op de gemeentelijke website.
 
Heeft u nog vragen ????
Stuur een mailtje naar;
info@nieuwemeer.info